بيان هام صادر من المنظمة الوطنية لتحرير الاحواز (حزم) و جبهة الشعوب الغير فارسية ( ايران )
كاتب الموضوع
رسالة
المكتب الاعلامي
عدد المساهمات : 3050 نقاط : 60693 تاريخ التسجيل : 14/10/2010 الموقع : http://www.ashairjanob.com
موضوع: بيان هام صادر من المنظمة الوطنية لتحرير الاحواز (حزم) و جبهة الشعوب الغير فارسية ( ايران ) الإثنين يناير 09, 2012 7:01 pm
-- اصدرت كل من المنظمة الوطنية لتحرير الاحواز(حزم) و جبهة الشعوب الغير الفارسية المطالبة بحق تقرير المصير( ايران ) بيانا مشتركا حذرت فيه من مؤامرة تحيك بها الدوائر العنصرية الفارسية و من لف حولهم من اذيالهم لسرقة نضال الشعوب الغير فارسية في ما تسمى بأيران من خلال تاسيس ما يسمى بمجلس التنسيق الوطني الايراني ( شوراي هماهنكي ملي ايرانيان ) و الذي سيترأسه ابن المقبور رضا بهلوي الثاني . هذا و اكد البيان رفض الشعوب الغير فارسية لمثل هذه المجالس و ادانة اقامتها بأسمها ورفضها القاطع لاي طرف يشارك فيها باسم الشعوب حيث لا يمثل الا نفسه و الملكيين الايرانين . و دعی البيان الشعوب الغير فارسية الى رص صفوفها و عدم الانجرار وراء الوعود الفارسية مع رفع وتيرة العمل من اجل استعادة حقوق الشعوب الكاملة و علي رأسها حق الشعوب في تقرير المصير و تاسيس دولها المستقلة .
التعليق من المركز الاعلامي للثورة الاحوازية
المملكة المتحدة - لندن
اليكم نص البيان المشترك (بالفارسية )
فتنه جدید نژادپرستان ایران برای مقابله با جنبش استقلال طلبانه ملل تحت اشغال در " ایران"
هر چه فروپاشی ایران قلابی نزدیکتر میشود شاهد فتنه های گوناگون از عناصر پان ایرانیست و نئو پان ایرانیست میشویم.
مبارزات ملل تحت ستم و بدنبال آن تحریمهای اقتصادی و فشارهای بین المللی رژیم تروریست و اشغالگرایران را در سراشیب حتمی سرنگونی قرارداده که به طبع آن فروپاشی جغرافیایی جعلی و تحمیلی بنام ایران را در پی داشته و نتیجتآ آزادی ملل و تشکیل دولتهای ملی را بعنوان اصل غیر قابل اجتناب پذیر در مجامع بین المللی پذیرفته و بعنوان تنها آلترناتیو عامل در صحنه سیاسی منطقه مطرح ساخته است.
دقایق معکوس سرنگونی رژیم و مداخلات بین المللی هما نطور که رژیم تروریست را به وحشت انداخته به همان نسبت نیز پان ایرانیستهای مخالف رژیم را از فروپاشی ایران به تکاپو انداخته است. پریشانگویی های پیشکسوتان پان ایرانیست و نئو پان ایرانیستها مؤید این مدعاست.
در این راستا پان ایرانیستها برهبری رضا پهلوی دوم برای مقابله با رهائي ملل و ممانعت از فروپاشی ایران و تحمیل تمامیت ارضی "ایران" دست به دامن بعضی از عناصر خود فروخته منسوب به ملل گشته و فتنه ای بنام شورای همبستگی ایرانیان را راه اندازی میکنند که قرار است در مورخه 7و8 ژانویه 2012 در شهر کلن آلمان به رهبری رضا پهلوی دوم مهر تایید بزنند..
نژادپرستان ایرانی با کپی برداری غلط از شورای ملی سوریه فکر میکنند که به این ترتیب میتوانند اذهان بین المللی را فریب و خود را به عنوان نیروی مطرح جا بزنند..
ما نمایندگان ملل غیر فارس تحت ستم و اشغال "ایران " این فتنه را بشدت محکوم کرده با اطمینان به شکست این نوع فتنه ها اعلام میکنیم که تنها راه حل صلح در "ایران" و خاورمیانه استقلال ملل است و هیچ آلترناتیوی غیر از این وجود ندارد. همچنین پیشاپیش به آندسته از کسانی که فریب پهلویها را خورده و قصد شرکت در این نشست را دارند هشدار میدهیم که مبادا با شرکت در چنین فتنه ای به ملت خود خیانت کنند چرا که شرکت در این نوع نشستها خیانت آشکار به ملل تحت اشغال و جنبش رهایبخش ملل تحت اشغال است و بس..
جبهه ملل برای حق تعیین سرنوشت "ایران"
سازمان ملي ازاديخش احواز ( حزم)
4 ژانویه 2012
بيان هام صادر من المنظمة الوطنية لتحرير الاحواز (حزم) و جبهة الشعوب الغير فارسية ( ايران )